Jobb hos PizzaPartner

pizzawomen

Nå trenger PizzaPartner flere sjåfører

Våre sjåfører er PizzaPartners ansikt utad og derfor svært viktige for oss.
Disponerer du egen bil(helst med liten motor) og er serviceinnstilt er du muligens rett person for oss. Arbeidet består i å distribuere våre bestillinger ut til kundene i hele Oslo.

Jobben passer også aldeles utmerket til deg som prøver å ta drosje lappen.I jobben som pizzabud hos PizzaPartner blir du virkelig kjent med alle kriker og kroker, gater og veier i Oslo. Like raskt blir du det neppe med å pugge kartboka. Dessuten får du betalt for det.

Lønnen er provisjonsbasert med gode muligheter for de som står på. Fleksibel arbeidstid. Vi trenger både fulltids- og deltidsansatte.

Send en mail til kundeservice om du er interessert i en jobb som sjåfør hos oss

 

 

 

Ledig stilling hos PizzaPartner

Hos PizzaPartner er vi alltid på leting etter de beste ansatte. De som kan være den store forskjellen på om stedet og maten er ok eller veldig bra.

Målsetningen som vi hele tiden jobber for er at arbeidsmiljøet hos PizzaPartner skal være bra, slik at de ansatte trives og at det igjen smitter over på kundene. Vi ser etter personer som ikke bare kan steke en hamburger og/eller lage pizza, men som kan servere maten med begeistring og gi kunden en opplevelse ved å handle hos oss.

Er du en slik person?En som er glad i å ta i et tak og begeistre andre mennesker?
Er svaret ja? Sender du oss din søknad på denne linken: post@pizzapartner.no

Selv om akkurat nå er vi fulltallig, og trenger egentlig ikke flere ansatte, men en vet aldri hva som skjer, så send inn din søknad uansett slik at vi har den skulle noe skje.

 

                                                                         Mvh PizzaPartner

 

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Emne

Melding

Translate »
gmail login