6 Seksere Konkuransen

I PizzaPartner er vi veldig glad i seksere. Jo flere jo bedre – slik som i telefonnummeret vårt. Derfor vil vi at flest mulig elever skal gjøre sitt aller beste på skolen for å få så mange seksere som mulig. Elevene gjør en innsats for sin bedre fremtid, men det er vi som premierer dem i form av til nærmet gratis mat.

sekser

Dette er regler for “6 Seksere” konkuransen

  • Dine nåværende seksere er verdt 20 kroner pr stk ved kjøp av store ordinære pizza. Jo flere seksere jo billigere blir pizza. Kanskje du har så mange seksere at du kan få flere pizzaer til 66 kroner per stk?
  • Men her kommer den beste delen: Dobler du antall seksere til neste termin tredobler vi verdien av ALLE dine seksere. Har du nå 4 stk til verdi av 80,- og neste år får 4 nye seksere blir verdien av dine 8 seksere 240,- Det skal absolutt lønne seg å gjøre en ekstra innsats på skolen. Det er ikke for seint å begynne allerede nå.Tenk å invitere vennene til billig pizza party hver uke.
  • Uansett vil minste prisen/ egen andel per pizza og rettene være KR 66,- Selv om verdien av dine seksere overstiger prisen av pizza/maten du kjøper.
  • Har du seksere til kun en pizza, kan du kjøpe maksimum 4 slike pizza i måneden. Har du rett til flere ganger vi bare det med seks.
  • Aldeles og total GRATIS pizza i en hel termin/semester. Den gutten og jenta som får flest seksere i løpet av en /denne termin vil premieres med neste termins forbruk på pizza (dog max en per uke).
  • Vennligst lever et passbildet+ kopi av karakter kortet ditt fra sommeren 2015, attestert av rektor, og vi legger inn ditt navn og antall seksere du har i datasysteme vår.
Translate »
gmail login